Dvignite kvaliteto svojega življenja in uživajte v vsakem dnevu po metodi Nove tehnologije življenja.

ENERGIJSKA TERAPIJA HRBTENICE

Korekcija in pomlajevanje hrbtenice.

Z združitvijo novega znanja energijske medicine in starodavnih tehnik – TKM, je bil ustvarjen edinstven program za zdravljenje problemov s hrbtenico, kot so: skolioza, hernija, išijas, zamaknjena vretenca, zakrčenost mišic, glavoboli, bolečine v nogah ali rokah, hladne okončine, mravljinci, … Program balansiranja hrbtenice je neprimerljivo močnejši in hitrejši v primerjavi z drugimi tehnikami. S programom korekcije in pomlajevanja hrbtenice dosegamo kakovostne in najpomembneje – trajne rezultate.

Preberite več
E-IZOBRAŽEVANJA IN SVETOVANJA ZA OSEBNO RAST IN RAZVOJ

Edinstvene storitve po metodi Nove tehnologije življenja.

Z metodo Nove tehnologije življenja boste pridobili znanje za odpravo in preprečitev posledic, ki so nastale zaradi prehitrega tempa življenja. Vodeno boste dosegali zastavljene cilje, rešili konkretne probleme in se osebno preobrazili.  Istočasno si boste povrnili in obnovili kapaciteto življenjske energije v organizmu ter pridobili in ohranili pozitivno naravnanost.

Preberite več
ENERGIJSKA REGENERACIJA TELESA IN UMA - POWER RELAX

Globoka sprostitev za vzpostavitev energijskega ravnovesja.

Osvežite vaše telo in um, povrnite si energijo s tem odličnim programom. Gre za metodo TKM, s katero se vzpostavi energijsko ravnovesje in poveča pretok življenjske energije. Vse to vodi v globoko sprostitev. Dosegli boste notranji mir, praznino, sproščenost, zadovoljstvo in zdravje.

Preberite več