“Pristop na senzorno-spiritualni in manualni ravni učinkovito pomaga pri premagovanju stresa. Preko podzavesti se mehko poseže v naš vegetativni (samodejni) živčni sistem z umirjanjem in harmonizacijo. Naši možgani se učijo občutiti zadovoljstvo, prenavljajo energijo in podaljšujejo mladostno vitalnost. Negovanje telesa in duha, ohranja zdravje in daje polno življenjsko moč.”

Ga. Vida Drame Orožim , dr. med. Spec. nevrolog in psihiater

“Zahvaljujem se vam za topel sprejem in nedvomno nepozabno izkušnjo. Prav vsi ste se zelo potrudili in moram priznati, da izkušnjo lahko opišem kot zelo pozitivno in nedvomno je oblika regeneriranja, kar v današnjem času vse bolj potrebujemo.“

Mag. Iztok Picini, Lek Pharmaceuticals d.d., Project Manager

Za obisk Centra naravnih terapij sem se odločila zaradi konstantnih bolečin v hrbtenici. Vsak dan sem morala vzeti protibolečinsko tableto, zdaj tega več ne potrebujem. Že po prvem obisku je bilo čutiti olajšanje, no po končanih 10 terapijah sem se počutila kot prerojena. Sama terapija je prijetna, brez bolečin in sproščujoča. Priporočam jo vse, ki imate kakršnekoli težave. Primerna pa je tudi preventivno.

Angela

V otroštvu sem bila diagnosticirana s skoliozo, skozi leta nepravilne drže in načina življenja pa so postale bolečine v križu vsakodnevna stalnica. Ker se je bolečina preselila še na kolk in nogo, sem se odločila za korekcijo hrbtenice v E-Viziji. Že po prvi terapiji sem čutila veliko olajšanje, po nekaj terapijah pa so bolečine popustile. V tem času sem se naučila, da so bolečine v telesu tesno povezane z mojim obnašanjem, zato sem se odločila tudi za osebni coaching v E-Viziji. Po letih nezadovoljstva v zakonu sem končno zbrala pogum in se odločila za razvezo. Ker je bila to težka sprememba za družino, sem na svetovanje v E-Vizijo peljala tudi svoji hčerki – najstnici – ki sta po tem veliko lažje sprejeli novo ureditev. Ker s pomočjo programov, ki jih nudi E-Vizija, veliko lažje rešujem življenjske izzive, center redno obiskujem. Storitve E-Vizije priporočam vsem, ki si želijo rešiti zdravstvene težave in izboljšati življenje tudi na drugih področjih.

Monita P.

Po hudih bolečinah v križu, sem se odločila, za e-terapijo hrbtenice. 6 terapij, je bilo potrebnih, da sem spet, kot nova. Posebej, bi pohvalila osebo, ki je omenjene terapije izvajala (prijazna, strokovno podkovana). Priporočam vsem, ki imajo, kakršnekoli težave s hrbtenico.

Martina

S partnerjem sva poskušala zanositi več kot eno leto. Nisem več vedela kaj bi, želela pa sem, da se zgodi po naravni poti. Po treh mesecih rednih terapij, cca 2x/teden (korekcije hrbtenice, masaže, pogovori) je tako pričakovana nosečnost potrjena, veselje pa neizmerno!!Hkrati sva s terapevtko delali tudi na drugih področjih (družina, odnosi, služba) in rezultati so prisotni tudi tam.
Iskrena hvala terapevtki za podarjena znanja in pomoč.

Ana

Storitve ki jih uporabljam v podjetju E Vizija s.p., mi pomagajo da se napolnim z energijo.
Prvotno je bilo moje zdravstveno stanje zelo slabo, do te mere, da nisem bil prepričan ali nadaljevati kariero in normalno življenje. S pomočjo programov podjetja E – Vizije mi je uspelo, da sem lahko hkrati rešil vse poslovne situacije in stabilno izboljšal zdravje. Danes po enem letu, sem sprejel nov še bolj odgovoren položaj za kar prej nisem bil sposoben.

Matevž K.